14 de nov. 2009

PEP DURAN


Aquesta imatge mostra la sala d'exposicions de Cardedeu. A les parets, entre els quadres hi havia anotacions escrites en llapis pel mateix artista, estan numerades en la imatge. 1- Enmetxar dosmons...dues maneres de contruïr. Dues biologies, ues biografies. 2- Perllongar les imatges, fer-les sortir del marc, construïnt una línia infinita... 3- Paisatges ficticis, un calidoscopi personal, pl`nols inacabats, camps tattuats d'amunt del paper... 4- Imatges trobades i encolades, objectes clavats, colors foscos, emboirats, petjadespetrificades, troços de vidres, cendres...
______________________________________________________
Pep Duran ha treballat paral·lelament a la seva carrera d'artista com a escenògraf. Ha participat den diverses exposicions tant individuals com col·lectives arreu del món. Ell és llicenciat en escenografia i figurinisme (1979 per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona). És Premi de Cinematogradia de la Generalitat de Catalunya al Millor Tècnic pel vestuari de la pel·lícula "Luces y Sombras de Jaime Camino" de 1989.
La exposició que vam anar a veure les dues classes de batxillerat Artístic d'arts plàstiques es diu ÍMBRIC. És una exposició col·lectiva en la que hi participen Pep Duran i els germans Castell.
______________________________________________________
Crec kque ha sigut una exposició molt interessant ja que no eren només quadres el que vam veure sinó que era tot el conjunt de la sala d'exposicions que havia estat ransformada en una gran obra d'art, on tot estava lligat.